KOMMENDE ARRANGEMENTER

Alle arrangementer er gratis for elever på skolen

Foredrag: Verden ifølge Trump.
Tirsdag d. 29 januar kl. 19.30

Lederen af den frie verden, som man siger, stempler NATO som ’forældet’ og anklager EU for at være sat i verden for at ’drage fordel af USA’. De aftaler, som USA allerede havde godkendt – Paris-aftalen om global opvarmning, Iran-aftalen om atomnedrustning – melder han sig ud af.
Det store spørgsmål er nu: Hvad pokker sker der? Hvorfor handler Trump, som han gør? Og, måske allervigtigst: Hvad kan Europa og Danmark gøre for at hindre, at det hele falder sammen?
David Trads, journalist og forfatter, leverer i sit skarpe, indsigtsfulde, engagerende og underholdende foredrag det
store historiske og aktuelle overblik.
Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde dette foredrag som åbent foredrag, da højskolen har fuldt hus i dette forår og dermed kun plads til vores elever i foredragssalen.

Højskoledag: Bl.a. koncert med Alberte Winding

Lørdag d. 16. marts 2019 klokken 9:30-16:00

Det koster 100 kr. at deltage i dagen, som betales ved ankomst.

Tilmeldingsfrist fredag d. 8. marts.

Læs mere om dagen og tilmeld dig her

page-templates/template_3.php